Sponsored
Verified Job Jobs

Image Editor

New Delhi, Delhi
views
Jobs
#473287
Full Time

Job Description

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Jhilmil Colony

Working Hours :
10:00 AM - 7:00 PM Monday to Saturday

Additional Info
We Are Seeking An Experienced High-End Image Retoucher To Join Our Creative Team. The Ideal Candidate Will Have Advanced Retouching Skills And A Keen Eye For Detail, Working With High-Profile Clients In Industries Like Fashion, Beauty, And Commercial Photography. You Will Be Responsible For Delivering Flawless Images That Meet The Highest Standards. 1 - 2 Years Experience Compulsory. Skills Needed : Photoshop

More info about Image Editor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rahul Nanda Retouching will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the candidate to have the following skills: Photoshop.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Krishna Market, Building No. 14, First Floor, Jhilmil colony, Delhi, 1100+5.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM Monday to Saturday.
View more Image Jobs in New Delhi →
Sponsored

Similar Openings in Jobs

More jobs you might like

Ahmedabad, Gujarat IT / Software / Data Analyst

#1 Vinayak InfoSoft - SEO Company Ahmedabad, a trailblazer in search engine optimization in Ahmedabad with a legacy since 1999, is on the lo...

Posted 3h ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Graphic / Web Designer

Lubi Group of Industries is a diversified engineering company with a strong presence across pumps, motors, electronics, EV solutions, valves...

Posted 3h ago View Details
Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 3h ago View Details
Senior Document Controller krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

Company Description Arcedior is a global sourcing and design inspiration platform that supports diverse interior design, decoration, and fur...

Posted 3h ago View Details
Renewals Advisor (Ahmedabad) krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

SmartBear delivers application integrity for modern tech stacks, ensuring continuous, measurable assurance that software just works as inten...

Posted 3h ago View Details
Admin Executive Female krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Recruiter / HR / Admin

As an Admin Executive at Vinayak Infosoft, you are dedicated to ensuring the proper functioning of everyday office operations through admini...

Posted 3h ago View Details