Sponsored
Verified Job Jobs

Fitter Helper

Jaipur, Rajasthan
views
Jobs
#503676
Full Time

Job Description

Salary Range :

Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

1 - 2 Years of Experience

Location :

Muradnagar - Ghaziabad

Working Hours :

0+:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday

Additional Info

Drilling, Tapping, Grinder. 1 - 2 Years Experience Compulsory. Fitter

More info about Fitter Helper Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Fitter.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Duhai industrial area muradnagar ghaziabad.

8. What are the timings of this job?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday.
View more Fitter Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Jobs

More jobs you might like

Ahmedabad, Gujarat IT / Software / Data Analyst

#1 Vinayak InfoSoft - SEO Company Ahmedabad, a trailblazer in search engine optimization in Ahmedabad with a legacy since 1999, is on the lo...

Posted 57m ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Graphic / Web Designer

Lubi Group of Industries is a diversified engineering company with a strong presence across pumps, motors, electronics, EV solutions, valves...

Posted 58m ago View Details
Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 1h ago View Details
Senior Document Controller krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

Company Description Arcedior is a global sourcing and design inspiration platform that supports diverse interior design, decoration, and fur...

Posted 1h ago View Details
Renewals Advisor (Ahmedabad) krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

SmartBear delivers application integrity for modern tech stacks, ensuring continuous, measurable assurance that software just works as inten...

Posted 1h ago View Details
Admin Executive Female krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Recruiter / HR / Admin

As an Admin Executive at Vinayak Infosoft, you are dedicated to ensuring the proper functioning of everyday office operations through admini...

Posted 1h ago View Details