Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, B2B, B2C
More info about this Field Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ganpati Marble Udyog will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ganpati Marble Udyog expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ganpati Marble Udyog expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Distributor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ganpati Marble Udyog expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ns road p.o. mallickpur, ps. Baruipur kol-
145. Near antra hospital.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ganpati Marble Udyog expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 8:00pm | Monday to sunday
Read more