Sponsored
Verified Job Jobs

Continental Cook

Jaipur, Rajasthan
views
Jobs
#318235
Full Time

Job Description

Preparing, Cooking, And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. Skills Needed : Continental Restaurant Experience

More info about this Continental Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The kook will provide a salary in the range of 18000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The kook expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The kook expects the candidate to have the following skills: Continental, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The kook expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 304-305, arg north avenue ,sikar road jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. The kook expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Continental Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Jobs

More jobs you might like

Ahmedabad, Gujarat IT / Software / Data Analyst

#1 Vinayak InfoSoft - SEO Company Ahmedabad, a trailblazer in search engine optimization in Ahmedabad with a legacy since 1999, is on the lo...

Posted 1h ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Graphic / Web Designer

Lubi Group of Industries is a diversified engineering company with a strong presence across pumps, motors, electronics, EV solutions, valves...

Posted 1h ago View Details
Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 1h ago View Details
Senior Document Controller krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

Company Description Arcedior is a global sourcing and design inspiration platform that supports diverse interior design, decoration, and fur...

Posted 1h ago View Details
Renewals Advisor (Ahmedabad) krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

SmartBear delivers application integrity for modern tech stacks, ensuring continuous, measurable assurance that software just works as inten...

Posted 1h ago View Details
Admin Executive Female krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Recruiter / HR / Admin

As an Admin Executive at Vinayak Infosoft, you are dedicated to ensuring the proper functioning of everyday office operations through admini...

Posted 1h ago View Details