Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Bagaluru
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Deliver In-Depth Lessons On Specialized Subjects, Fostering Understanding And Critical Thinking. Create Assessments And Provide Feedback To Support Student Progress. Engage In Curriculum Development And Classroom Innovation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : Kannada, English
More info about Computer Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. D Sree Bharathi will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. D Sree Bharathi expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. D Sree Bharathi expects the candidate to have the following skills: English, Kannada.
6. How much experience is required for this job?
Ans. D Sree Bharathi expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: St.Miras High School Gubanna Estate Rajajinagar 6th Block Bangalore.
8. What are the timings of this job?
Ans. D Sree Bharathi expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more