Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
BTM Layout
Working Hours :
5:00pm- 8:00pm | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Teaching Chemistry Subject, Solving Problems, Conducting Tests And Evaluating Students. Science, Chemistry, Biology, Physics
More info about Chemistry Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Navra Learning Centre will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Navra Learning Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Navra Learning Centre expects the candidate to have the following skills: Biology, Chemistry, Physics, Science.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Btm layout #26, 1st main Bhcs layout.
8. What are the timings of this job?
Ans. Navra Learning Centre expects the candidate to work for the following hours: 5:00pm- 8:00pm | Monday to Saturday.
Read more