Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Mogappair East
Working Hours :
10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing, Basic Excel | Skills Needed : Email, Computer
More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishna Travels will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishna Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishna Travels expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Krishna Travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 287, Block 3, Nakkeranan Salai, Mogappair East , Chennai - 600037.
8. What are the timings of this job?
Ans. Krishna Travels expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday.
Read more