Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Kodambakkam
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Input And Update Data Accurately Into Systems Or Databases. Verify The Integrity Of Information And Resolve Inconsistencies. Generate Reports And Support Teams With System-Related Tasks. Basic Excel, MS Word, 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Email, Computer
More info about Data Entry Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SENTHIL KUMARA (SVS Job Consulting Services) will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SENTHIL KUMARA (SVS Job Consulting Services) expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SENTHIL KUMARA (SVS Job Consulting Services) expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No 48, Parsuvanath Avenue, ALS Nagar, Madambakkam, Chennai.
8. What are the timings of this job?
Ans. SENTHIL KUMARA (SVS Job Consulting Services) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more