Sponsored
Verified Job Jobs

Beautician

Jaipur, Rajasthan
views
Jobs
#473124
Full Time

Job Description

Salary Range :
Rs. 5000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Sector-26

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday

Additional Info
Hair Cutting, Manicure/Pedicure, Bleach, Clean Up, Facial, Threading, Waxing. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Beautician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shraddha's Beauty Salon & Spa, Best Salon In Jaipur will provide a salary in the range of 5000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shraddha's Beauty Salon & Spa, Best Salon In Jaipur expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shraddha's Beauty Salon & Spa, Best Salon In Jaipur does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shraddha's Beauty Salon & Spa, Best Salon In Jaipur expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 26, 1, Sant Kheteshwar Marg, Sector 1, Malviya Nagar, Jaipur, Rajasthan 302017.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shraddha's Beauty Salon & Spa, Best Salon In Jaipur expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday.
View more Beautician Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Jobs

More jobs you might like

Ahmedabad, Gujarat IT / Software / Data Analyst

#1 Vinayak InfoSoft - SEO Company Ahmedabad, a trailblazer in search engine optimization in Ahmedabad with a legacy since 1999, is on the lo...

Posted 9m ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Graphic / Web Designer

Lubi Group of Industries is a diversified engineering company with a strong presence across pumps, motors, electronics, EV solutions, valves...

Posted 11m ago View Details
Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 13m ago View Details
Senior Document Controller krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

Company Description Arcedior is a global sourcing and design inspiration platform that supports diverse interior design, decoration, and fur...

Posted 17m ago View Details
Renewals Advisor (Ahmedabad) krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

SmartBear delivers application integrity for modern tech stacks, ensuring continuous, measurable assurance that software just works as inten...

Posted 18m ago View Details
Admin Executive Female krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Recruiter / HR / Admin

As an Admin Executive at Vinayak Infosoft, you are dedicated to ensuring the proper functioning of everyday office operations through admini...

Posted 19m ago View Details