Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Jagatpur
Working Hours :
10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, 30 WPM Typing Speed, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Email
More info about Back Office Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gayatri Company will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gayatri Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gayatri Company expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Basic excel, Email, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Gayatri Company expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 7TH FLOOR 712 GANESH GLORY JAGATPUR AHMEDBAD.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gayatri Company expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.
Read more