Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Advanced Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Back Office Executive Job Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Airmist will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Airmist expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Airmist expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 50/05 PULIANTHOPE CHENNAI 600012 | 10 minutes from Pulianthope station by Walking.
8. What are the timings of this job?
Ans. Airmist expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 7:00pm | Monday to Saturday
Read more