Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A Gst Return Filing , Import/Export Work Calculating Taxes And Submitting Tax Returns To Comply With The Law Work With Company Ca For Compliance-Related Activities, Including But Not Limited To Financial Documentation Facilitate All Statutory Audits For The Company Advanced Knowledge Of Microsoft Excel And Busy/Tally Of Latest Version Rectify Any Anomalies Or Inconsistencies They Discover In The Companys Financial Document Assess Accounting Software Applications And Accounting Control Procedures. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally
More info about this Accountant (Articleship) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kashyaps Hr Solutions will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kashyaps Hr Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kashyaps Hr Solutions expects the candidate to have the following skills: Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kashyaps Hr Solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Delhi
Kirti nagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kashyaps Hr Solutions expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Read more