Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Bhiwandi
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
This Is A Commission-Based Position With Earning Potential Ranging From 30% To 50%. Applicants Are Required To Attend A Mandatory Education Affiliate Consultant Program. For More Info: Https://Pureprofessional.In. Skills Needed : Computer | Languages : Hindi, English This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Telecaller Wfh Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pure Professional will provide a salary in the range of 20000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pure Professional expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pure Professional expects the candidate to have the following skills: Computer, English, Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pure Professional expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more