Sponsored
Verified Job Digital Marketing

Telemarketing

Navelim, Goa
views
Digital Marketing
#341616
Remote / WFH

Job Description

Contacting Potential Customers And Informing About The Product/ Service, Answer Queries, Influence Customers To Purchase. Marketing

More info about this Telemarketing Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Club Mahindra will provide a salary in the range of 13000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Club Mahindra expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Club Mahindra expects the candidate to have the following skills: Marketing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Emerald Palms varca beach varca Goa 403505.

8. What are the timings of this job?
Ans. Club Mahindra expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Telemarketing Jobs in Navelim →
Sponsored

Similar Openings in Digital Marketing

More jobs you might like

Specialist, CRM Marketing chaitali Verified
Westlake Village, California Digital Marketing

Position Overview The Guitar Center Company is seeking a highly skilled and technically adept Specialist – CRM Marketing to elevate our cust...

Posted 11h ago View Details
Marketing Manager chaitali Verified
Long Beach, California Digital Marketing

Summary At Hyatt, we believe our guests choose Hyatt because of our caring and attentive associates who are dedicated to providing efficient...

Posted 11h ago View Details
Chandīgarh, Chandigarh Digital Marketing 10000.00 ₹

We’re Hiring: Social Media Marketing Intern (Content + Execution) (PAID) I’m looking for a sharp,creative and hungry Social Media Marketing ...

Posted 14h ago View Details