Sponsored
Verified Job Teacher / Tutor

Tamil TeacherHigher Secondart

Chennai, Tamil Nadu
views
Teacher / Tutor
#303465
Remote / WFH

Job Description

Teach Tamil. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Tamil Teacher-Higher Secondart Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 25 & 30, Velu Naicker street( Near Infosys), Sholinganallur, chennai - 60011+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Tamil Jobs in Chennai →
Sponsored

Similar Openings in Teacher / Tutor

More jobs you might like

English-Instructor krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Teacher / Tutor

Company Description Next Education is a SaaS-based, end-to-end education solutions provider focused on the K–12 sector, serving over 18,000 ...

Posted 3h ago View Details
Day Care Techer amit3 Verified
Jaipur, Rajasthan Teacher / Tutor

Company Description Ipsaa is a child-focused organization offering professionally designed Day Care facilities, Pre-School programs, and Hob...

Posted 6h ago View Details
Hindi Teacher amit3 Verified
Jaipur, Rajasthan Teacher / Tutor

The Hindi Teacher is responsible for teaching Hindi language and literature, developing students' reading, writing, speaking, and grammar sk...

Posted 6h ago View Details