Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Head Chef
More info about this South Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Dream Connect will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Dream Connect expects the desired candidate to have the following educational requirement:  10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Dream Connect expects the candidate to have the following skills: Head chef, South indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Dream Connect expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Atala balianta bhubaneswar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Dream Connect expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday                  
                                    
                  
Read more