Sponsored
Verified Job Accounting - Finance

Senior Accountant Taxation

Ulhasnagar, Maharashtra
views
Accounting - Finance
#368801
Remote / WFH

Job Description

Accounting Entries, Taxes Calculation- Gst, Tds Clients Ke Tax Related Problems Solve Karna Base Will Be Ulhasnagar Office, Lekin Kabhi Vashi Mein Bhi Jana Rahega Vacancy Is For Well Known Tax Consultant Office Having Offices In Ulhasnagar & Vashi Male Candidate Preferred. More Than 2 Years Experience Compulsory. Skills Needed : GST, TDS, Tally Tax returns, Taxation

More info about this Senior Accountant( Taxation) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Disha Skill Training Services will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Disha Skill Training Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Disha Skill Training Services expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Disha Skill Training Services expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ulhasnagar- west.

8. What are the timings of this job?
Ans. Disha Skill Training Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm Monday to Saturday
View more Senior Jobs in Ulhasnagar →
Sponsored

Similar Openings in Accounting - Finance

More jobs you might like

Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 2h ago View Details
Manager-Current Account krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

• UPOSITION DESCRIPTION JOB TITLE Manager-Current Account GRADE : M DEPARTMENT Branch Banking, TASC & TPP LOCATION : Branch SUB-DEPARTME...

Posted 5h ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

Company Description IMCA & Co is a prominent Chartered Accountant firm in India with over 8 years of experience in delivering exceptiona...

Posted 5h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Accounting - Finance

Job Req ID: 50040 Location: New Delhi, Delhi, IN #job-location.job-location-inline { display: inline; } Function: VIBS About: Vodafone Idea ...

Posted 5h ago View Details