Sponsored
Verified Job Accounting - Finance

Screen Printer Operator

Jaipur, Rajasthan
views
Accounting - Finance
#334034
Remote / WFH

Job Description

Screen Printers Are Highly Skilled Printer Operators Who Oversee The Screen Printing (Serigraphy) Process. This Includes Designing Screen Print Patterns, Preparing The Stencils. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Screen Printer Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: QQH7+GHR, Jaipur,, Jaranwala, Jaipur, Rajasthan 302026.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Screen Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Accounting - Finance

More jobs you might like

Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 1h ago View Details
Manager-Current Account krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

• UPOSITION DESCRIPTION JOB TITLE Manager-Current Account GRADE : M DEPARTMENT Branch Banking, TASC & TPP LOCATION : Branch SUB-DEPARTME...

Posted 4h ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

Company Description IMCA & Co is a prominent Chartered Accountant firm in India with over 8 years of experience in delivering exceptiona...

Posted 4h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Accounting - Finance

Job Req ID: 50040 Location: New Delhi, Delhi, IN #job-location.job-location-inline { display: inline; } Function: VIBS About: Vodafone Idea ...

Posted 4h ago View Details