Sponsored
Verified Job Work from home

Science Teacher

Jaipur, Rajasthan
views
Work from home
#369857
Remote / WFH

Job Description

Responsible For Teaching Science Subject, Solving Problems, Taking Lab Practicals And Experiments, Conducting Tests And Evaluating Students. 1 - 2 Years Experience Compulsory. Science

More info about this Science Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. N.K. Public School will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. N.K. Public School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. N.K. Public School expects the candidate to have the following skills Science.

6. How much experience is required for this job?
Ans. N.K. Public School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Arya Nagar, Mukendpura, Murlipura, Jaipur, Rajasthan 302032.

8. What are the timings of this job?
Ans. N.K. Public School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Science Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Work from home

More jobs you might like

Mumbai, Maharashtra Work from home 25000.00 ₹

Job Description – Back Office Cum Accountant (Tally) Position: Back Office Cum Accountant Executive Company: OX Connections LLP Job Location...

Posted 5h ago View Details
R&D Intern - Nutra sachin Verified
Mumbai, Maharashtra Work from home 15000.00 ₹

R&D Intern – Nutraceuticals Location: Lower Parel, Mumbai Duration: 3- 6 Months Working Days: Monday to Friday About the Company : Plix ...

Posted 5h ago View Details
Mumbai, Maharashtra Work from home 25000.00 ₹

Respond to customer emails and queries promptly.  Provide accurate information and effective resolutions to customer concerns.  Maintain h...

Posted 5h ago View Details
Receptionist sachin Verified
Mumbai, Maharashtra Work from home

11 Jul 2026 Business Unit: Taj Lands End, Mumbai Department: Spa Job requisition ID: 3683 Description: About IHCL Indian Hotels Company Limi...

Posted 5h ago View Details