Sponsored
Verified Job Teacher / Tutor

Science Teacher

Jaipur, Rajasthan
views
Teacher / Tutor
#364421
Remote / WFH

Job Description

Responsible For Teaching Science Subject, Solving Problems, Taking Lab Practicals And Experiments, Conducting Tests And Evaluating Students. Science

More info about this Science Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sumna Classes will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sumna Classes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sumna Classes expects the candidate to have the following skills: Science.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: above dream mart, Sheer Sagar Patarkar Colony, Dholai, Jaipur, Rajasthan 302020.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sumna Classes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Science Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Teacher / Tutor

More jobs you might like

English-Instructor krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Teacher / Tutor

Company Description Next Education is a SaaS-based, end-to-end education solutions provider focused on the K–12 sector, serving over 18,000 ...

Posted 5h ago View Details
Day Care Techer amit3 Verified
Jaipur, Rajasthan Teacher / Tutor

Company Description Ipsaa is a child-focused organization offering professionally designed Day Care facilities, Pre-School programs, and Hob...

Posted 8h ago View Details
Hindi Teacher amit3 Verified
Jaipur, Rajasthan Teacher / Tutor

The Hindi Teacher is responsible for teaching Hindi language and literature, developing students' reading, writing, speaking, and grammar sk...

Posted 8h ago View Details