Salary Range :
Rs. 40000 - Rs. 45000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Powai
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Teach Advanced Courses, Mentor Students, And Conduct Research In Specific Disciplines. Develop Curriculum, Evaluate Assignments, And Publish Findings. Contribute To Academic Growth And Institutional Reputation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | School Administration | Skills Needed : Computer | Languages : English, Hindi, Marathi
More info about School Principal Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Guardian School ICSE A unit of Kasturi Charitable Trust will provide a salary in the range of 40000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Guardian School ICSE A unit of Kasturi Charitable Trust expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Guardian School ICSE A unit of Kasturi Charitable Trust expects the candidate to have the following skills: Computer, English, Hindi, Marathi, School administration.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Guardian School ICSE A unit of Kasturi Charitable Trust expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Guardian High School ,State Board, Bhopar Cross Road, Bhopar Dombivli (East) 421204..
8. What are the timings of this job?
Ans. Guardian School ICSE A unit of Kasturi Charitable Trust expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more