Get Sales For Rmc Concrete And Construction Projects. 1 - 2 Years Experience Compulsory. B2B, B2C
More info about this Rmc Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jai Durga construction co will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jai Durga construction co expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jai Durga construction co expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Jai Durga construction co expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Noida/greater noida.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jai Durga construction co expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday