Sponsored
Verified Job Work from home

Restaurant Manager

Jaipur, Rajasthan
views
Work from home
#365366
Remote / WFH

Job Description

Interact With Customers, Provide Them Good Hospitality Service. Managing Kitchen And Restaurant , Managing Staff , Doing Inventory And Stock, Minimum 5 Year Experience In Hotel Or Restaurant , Freshers Dont Apply. More Than 2 Years Experience Compulsory. Skills Needed : Computer, Email

More info about this Restaurant Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Sarang Palace will provide a salary in the range of 22000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Sarang Palace expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Sarang Palace expects the candidate to have the following skills: Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hotel Sarang Palace expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A- 40, Subhash Nagar Rd, Near Peetal Factory, Subash Nagar, Shastri Nagar, Jaipur, Rajasthan 302016.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Sarang Palace expects the candidate to work for the following hours: 10 to 12 hours duty ( variable timing
View more Restaurant Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Work from home

More jobs you might like

Mumbai, Maharashtra Work from home 25000.00 ₹

Job Description – Back Office Cum Accountant (Tally) Position: Back Office Cum Accountant Executive Company: OX Connections LLP Job Location...

Posted 7h ago View Details
R&D Intern - Nutra sachin Verified
Mumbai, Maharashtra Work from home 15000.00 ₹

R&D Intern – Nutraceuticals Location: Lower Parel, Mumbai Duration: 3- 6 Months Working Days: Monday to Friday About the Company : Plix ...

Posted 7h ago View Details
Mumbai, Maharashtra Work from home 25000.00 ₹

Respond to customer emails and queries promptly.  Provide accurate information and effective resolutions to customer concerns.  Maintain h...

Posted 7h ago View Details
Receptionist sachin Verified
Mumbai, Maharashtra Work from home

11 Jul 2026 Business Unit: Taj Lands End, Mumbai Department: Spa Job requisition ID: 3683 Description: About IHCL Indian Hotels Company Limi...

Posted 7h ago View Details