Sponsored
Verified Job Work from home

Real Estate Sales Telesales

New Delhi, Delhi
views
Work from home
#373334
Remote / WFH

Job Description

Generate A Lead And Convenice Them To Do A Site Visit. Preferred Experience In : Real Estate Type : Sales, Outbound Languages : English, Hindi

More info about this Real Estate Sales / Telesales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gaur Estates will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gaur Estates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gaur Estates expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Outbound, Real estate, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: JK Group First Floor, Office No:-101,Sector 63 Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gaur Estates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Real Jobs in New Delhi →
Sponsored

Similar Openings in Work from home

More jobs you might like

Mumbai, Maharashtra Work from home 25000.00 ₹

Job Description – Back Office Cum Accountant (Tally) Position: Back Office Cum Accountant Executive Company: OX Connections LLP Job Location...

Posted 5h ago View Details
R&D Intern - Nutra sachin Verified
Mumbai, Maharashtra Work from home 15000.00 ₹

R&D Intern – Nutraceuticals Location: Lower Parel, Mumbai Duration: 3- 6 Months Working Days: Monday to Friday About the Company : Plix ...

Posted 5h ago View Details
Mumbai, Maharashtra Work from home 25000.00 ₹

Respond to customer emails and queries promptly.  Provide accurate information and effective resolutions to customer concerns.  Maintain h...

Posted 5h ago View Details
Receptionist sachin Verified
Mumbai, Maharashtra Work from home

11 Jul 2026 Business Unit: Taj Lands End, Mumbai Department: Spa Job requisition ID: 3683 Description: About IHCL Indian Hotels Company Limi...

Posted 5h ago View Details