Sponsored
Verified Job Jobs

Private Company Driver

Sikka, Gujarat
views
Jobs
#495060
Full Time

Job Description

Confidential


Store Assistant
Confidential • Bakrol Bujrang, Gujarat • via Post Job
23 hours ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply on Post Job
Job description
Responsibilities of candidates include:

• Ensure high levels of customer satisfaction through excellent sales service

• Maintain outstanding store condition and visual merchandising standards

• Answer questions about products and services

• Assist with inventory management

• Demo and explain products and services to customers

• Stack and display goods for sale

• Accept payments and record s...
Show full description
Report this listing

Confidential


Private Company Driver
Confidential • Shela, Gujarat • via Post Job
23 hours ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply on Post Job
Job description
Drive Company'S Car; License Is Must. Type : Private Big car Driving, Recovery Operations, Collection Management, Company

More info about this Private Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Harish Patil will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Harish Patil expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Harish Patil expects the candidate to have the following skills: Collection management, Company, Driving, Private big car, Recovery operations.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AHMEDABAD gujarth 25 minutes from Ashok Vatika station by Share Auto.

8. What are the timings of this job?

Ans. Harish Patil expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm Monday to Saturday
View more Private Jobs in Sikka →
Sponsored

Similar Openings in Jobs

More jobs you might like

Field Sales Assistant Manager krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Field Sales 25000.00 ₹

We are looking for a Assistant Manager to join our team at Axis Bank. The role requires candidates who are skilled in building customer rela...

Posted 3m ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Sales

Job Post • Sales Specialist Experience : • 3+ years Location : • Ahmedabad (Work form office) Timing : • 6:00 P.M. to 3:00 A.M. We are seeki...

Posted 10m ago View Details