Salary Range :
Rs. 17000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Yelanahalli
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Warehouse Operations, Including Inventory Storage, Packing, And Dispatching. Optimize Space Utilization And Streamline Processes For Efficiency. Ensure Safety Protocols And Maintain Accurate Stock Records.
More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prerna will provide a salary in the range of 17000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prerna expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prerna does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Full City as per preference..
8. What are the timings of this job?
Ans. Prerna expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more