Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Kalkere
Working Hours :
+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Organizational Tasks Such As Scheduling, Record-Keeping, And Correspondence. Coordinate With Teams To Ensure Smooth Daily Operations. Oversee Policy Implementation And Handle Administrative Challenges. Basic Excel, MS Word
More info about Admin Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ABHYAS TECHNO SCHOOL will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ABHYAS TECHNO SCHOOL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ABHYAS TECHNO SCHOOL expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kalkere, Bangalore - 560016.
8. What are the timings of this job?
Ans. ABHYAS TECHNO SCHOOL expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
Read more