Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Yelachena Halli
Working Hours :
815 AM - 3:30 PM | Monday to Friday 815 AM TO 12 30 PM ON SATURDAY
Additional Info
Develop Lesson Plans And Teach Foundational Skills To Young Learners. Use Engaging Activities To Nurture Creativity And Curiosity. Monitor Progress And Collaborate With Parents For Overall Development. Skills Needed : Computer | Pre-Primary, Nursery, Art Craft | Languages : English
More info about Nursery Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SRI HARSHA SCHOOL will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SRI HARSHA SCHOOL expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SRI HARSHA SCHOOL expects the candidate to have the following skills: Art craft, Computer, English, Nursery, Pre-primary.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bangalore Yelachenahalli 560078.
8. What are the timings of this job?
Ans. SRI HARSHA SCHOOL expects the candidate to work for the following hours: 815 AM - 3:30 PM | Monday to Friday 815 AM TO 12 30 PM ON SATURDAY.
Read more