Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian, Home Cook Experience
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rakesh handloom Llp will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rakesh handloom Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rakesh handloom Llp expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, North indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Rakesh handloom Llp expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jyoti bhawan , rajagaddi ka maidan, ghas bazar , mau nath bhanjan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rakesh handloom Llp expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more