We Are Starting New Third Outlet In Pondicherry, We Need Chef, Chinese, Indian, Tandoori Masters And Assistants. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Desert, Commi2, Commi1, Restaurant Experience
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dynamic food and hospitality will provide a salary in the range of 16000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dynamic food and hospitality expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dynamic food and hospitality expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi1, Commi2, Desert, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Dynamic food and hospitality expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 166, Ambur salai, pondicherry.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dynamic food and hospitality expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more