Sponsored
Verified Job Accounting - Finance

IDFC Bank Hindi Telecalling

Mumbai, Maharashtra
views
Accounting - Finance
#368784
Remote / WFH

Job Description

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Outbound, Domestic, Mutual Funds Languages : Hindi, English Preferred Experience In : Real Estate

More info about this Idfc Bank Hindi Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C S Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 1+500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Mutual funds, Outbound, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mumbai thane.

8. What are the timings of this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Idfc Jobs in Mumbai →
Sponsored

Similar Openings in Accounting - Finance

More jobs you might like

Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 2h ago View Details
Manager-Current Account krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

• UPOSITION DESCRIPTION JOB TITLE Manager-Current Account GRADE : M DEPARTMENT Branch Banking, TASC & TPP LOCATION : Branch SUB-DEPARTME...

Posted 5h ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

Company Description IMCA & Co is a prominent Chartered Accountant firm in India with over 8 years of experience in delivering exceptiona...

Posted 5h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Accounting - Finance

Job Req ID: 50040 Location: New Delhi, Delhi, IN #job-location.job-location-inline { display: inline; } Function: VIBS About: Vodafone Idea ...

Posted 5h ago View Details