Sponsored
Verified Job Recruiter / HR / Admin

Hr Assistant

Chennai, Tamil Nadu
views
Recruiter / HR / Admin
#309019
Remote / WFH

Job Description

Responsible For Helping Senior Hr, Scheduling Interviews, Maintaining Staff Records.

More info about this Hr Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gana outsourcing pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gana outsourcing pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gana outsourcing pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot.1+/20,Gnanambigai koil street,Loganathan nagar,Mannivaakam,Chennai-600048..

8. What are the timings of this job?
Ans. Gana outsourcing pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Assistant Jobs in Chennai →
Sponsored

Similar Openings in Recruiter / HR / Admin

More jobs you might like

Admin Executive Female krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Recruiter / HR / Admin

As an Admin Executive at Vinayak Infosoft, you are dedicated to ensuring the proper functioning of everyday office operations through admini...

Posted 1h ago View Details
Senior Wealth Manager krishna2 Verified
Pune, Maharashtra Recruiter / HR / Admin

Company Description Koodo India Pvt. Ltd. is a growing organization focused on delivering value-driven solutions and services to clients in ...

Posted 3h ago View Details
Pune, Maharashtra Recruiter / HR / Admin

Lead Operator Work Schedule 12 hr shift/days Environmental Conditions Adherence to all Good Manufacturing Practices (GMP) Safety Standards, ...

Posted 3h ago View Details
Senior Bench Sales Recruiter krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Recruiter / HR / Admin

Company Description Axor Technologies is a specialized recruitment agency focused on connecting skilled professionals with leading employers...

Posted 4h ago View Details
Head Baker krishna2 Verified
Jaipur, Rajasthan Recruiter / HR / Admin

Position Summary The Head Baker at Silversea Cruises is a senior culinary leadership role responsible for overseeing onboard bakery operatio...

Posted 4h ago View Details