Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Nandini Layout
Working Hours :
8:30 AM - 4:30 PM | Monday to Friday
Additional Info
Required Experienced Hindi Teacher For 5Th Standard To 8Th Standard. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Languages : Hindi, English
More info about Hindi Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sans public school S2 Block will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sans public school S2 Block expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sans public school S2 Block expects the candidate to have the following skills: Computer, English, Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sans public school S2 Block expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #160, 4th block, Ramakrishna Nagar, Nandini Layout, bangalore - 5600+6 (land mark - Behind Dr.Rajkumar Samadhi).
8. What are the timings of this job?
Ans. Sans public school S2 Block expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 4:30 PM | Monday to Friday.
Read more