Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Mansarovar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
We Need Staff For Fast Food Cook.Candidate Experience In Making Pizza,Burger,Sandwich,Pasta,Chow Mein And Other Food Items. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Restaurant Experience
More info about Fast Food Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Foam Flavour Cafe will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Foam Flavour Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Foam Flavour Cafe expects the candidate to have the following skills: Fast food, Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Foam Flavour Cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S-25, Vijay Path, Ward 34, Opposite Legacy, Mansarovar, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Foam Flavour Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more