Salary Range :
Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Vaishali Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about All Rounder Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Castle Cafe Restro will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Castle Cafe Restro expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Castle Cafe Restro does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. The Castle Cafe Restro expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C 326, Opposite Inox Cinema, Vaishali Nagar, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Castle Cafe Restro expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more