Salary Range :
Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Balewadi
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
We Need Staff Who Can Making Both Indian And Tandoor Food Items. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor | Restaurant Experience
More info about Indian Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. IM Lion will provide a salary in the range of 25000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. IM Lion expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. IM Lion expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. IM Lion expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Balewadi, Baner, Pune- Maharashtra.
8. What are the timings of this job?
Ans. IM Lion expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more