Sponsored
Verified Job Back Office / Data Entry

Executive Assistant Back Office

Indore, Madhya Pradesh
views
Back Office / Data Entry
#369806
Remote / WFH

Job Description

Finance Executive & Management Job.

More info about this Executive Assistant - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oscorp Bright Career India will provide a salary in the range of 10000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oscorp Bright Career India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oscorp Bright Career India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House no -06 , 60feet _
Airport Rd, Indore, Madhya Pradesh 452006.

8. What are the timings of this job?
Ans. Oscorp Bright Career India expects the candidate to work for the following hours: 8.00 am - 5.00pm Monday to Sunday
View more Executive Jobs in Indore →
Sponsored

Similar Openings in Back Office / Data Entry

More jobs you might like

Back office, Non voice krishna3 Verified
Agra, Uttar Pradesh Back Office / Data Entry

Job descriptionPERMANENT WORK FROM HOME2023 graduate can also applyAn Urgent Requirement For graduates and under graduates for Back officeSa...

Posted 3h ago View Details
Office Assistant (back office) krishna3 Verified
Ajmer, Rajasthan Back Office / Data Entry

Roles and Responsibilities1. Receiving, processing, invoicing, and dispatch of sales orders.2. Passing relevant and proper entries in Order ...

Posted 4h ago View Details