Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Basic Excel, MS Word, 30 WPM Typing Speed
More info about this Data Entry Supervisor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rajat Enterprises will provide a salary in the range of 18500 INR to 22500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rajat Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rajat Enterprises expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Basic excel, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 33/1 noida-sec-16 uttar pradesh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rajat Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more