Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grapevine 101 network will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grapevine 101 network expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grapevine 101 network does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Grapevine 101 network expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nerul.
8. What are the timings of this job?
Ans. Grapevine 101 network expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Read more