Sponsored
Verified Job Jobs

Chefe

Jaipur, Rajasthan
views
Jobs
#310039
Full Time

Job Description

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg, Continental, Tandoor, Chinese North Indian, Head Chef, Fast Food, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Farrata will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Farrata expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Farrata expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp.Mahaveer college,Farrata,C-Scheme.

8. What are the timings of this job?
Ans. Farrata expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm Monday to Saturday
View more Chefe Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Jobs

More jobs you might like

Ahmedabad, Gujarat IT / Software / Data Analyst

#1 Vinayak InfoSoft - SEO Company Ahmedabad, a trailblazer in search engine optimization in Ahmedabad with a legacy since 1999, is on the lo...

Posted 1h ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Graphic / Web Designer

Lubi Group of Industries is a diversified engineering company with a strong presence across pumps, motors, electronics, EV solutions, valves...

Posted 1h ago View Details
Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 1h ago View Details
Senior Document Controller krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

Company Description Arcedior is a global sourcing and design inspiration platform that supports diverse interior design, decoration, and fur...

Posted 1h ago View Details
Renewals Advisor (Ahmedabad) krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

SmartBear delivers application integrity for modern tech stacks, ensuring continuous, measurable assurance that software just works as inten...

Posted 1h ago View Details
Admin Executive Female krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Recruiter / HR / Admin

As an Admin Executive at Vinayak Infosoft, you are dedicated to ensuring the proper functioning of everyday office operations through admini...

Posted 1h ago View Details