Cooking North Indian Moghlai Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Restaurant Experience, North Indian | Skills Needed : Veg, Tandoor, Non Veg
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tummytrunk will provide a salary in the range of 10000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tummytrunk expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tummytrunk expects the candidate to have the following skills: Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Tummytrunk expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 30 vashi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tummytrunk expects the candidate to work for the following hours: 11am to 11pm
Read more