Sponsored
Verified Job Accounting - Finance

Accounts Head

Jalandhar, Punjab
views
Accounting - Finance
#346417
Remote / WFH

Job Description

Manage Accounts Team And Analyse Accounts Data, Preparing Accounting Methods And Policies, Preparing Financial Reports. More Than 2 Years Experience Compulsory. Skills Needed : TDS, Tally Tax returns, Journal Entry, Taxation

More info about this Accounts Head Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Orion Associates will provide a salary in the range of 25000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Orion Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Orion Associates expects the candidate to have the following skills: Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Orion Associates expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 410 R Model Town Market JalandharCity-144003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Orion Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Accounts Jobs in Jalandhar →
Sponsored

Similar Openings in Accounting - Finance

More jobs you might like

Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 1h ago View Details
Manager-Current Account krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

• UPOSITION DESCRIPTION JOB TITLE Manager-Current Account GRADE : M DEPARTMENT Branch Banking, TASC & TPP LOCATION : Branch SUB-DEPARTME...

Posted 4h ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

Company Description IMCA & Co is a prominent Chartered Accountant firm in India with over 8 years of experience in delivering exceptiona...

Posted 4h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Accounting - Finance

Job Req ID: 50040 Location: New Delhi, Delhi, IN #job-location.job-location-inline { display: inline; } Function: VIBS About: Vodafone Idea ...

Posted 4h ago View Details