Sponsored
Verified Job Warehouse / Logistics

Warehouse Executive

Jaipur, Rajasthan
views
Warehouse / Logistics
#473105
Remote / WFH

Job Description

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bais Godam

Working Hours :
10:30 AM - 7:00 PM Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Maintain Stock, Do Packing, Monitor Loading And Unloading.

More info about Warehouse Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NOTHING BEFORE COFFEE PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NOTHING BEFORE COFFEE PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NOTHING BEFORE COFFEE PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no. 2, Industrial Area, Hawa Sadak, Sharma Colony, Bais Godam, Jaipur, Rajasthan 302007.

8. What are the timings of this job?
Ans. NOTHING BEFORE COFFEE PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:00 PM Monday to Saturday.
View more Warehouse Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Warehouse / Logistics

More jobs you might like

Store Manager -Pacific Jaipur krishna3 Verified
Jaipur, Rajasthan Warehouse / Logistics

At Swarovski, where innovation meets inspiration, our Store Managers are our ultimate advocates, providing our customers with extraordinary ...

Posted 4h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Warehouse / Logistics 15000.00 ₹

We are looking for a Picker / Loader to join our team at at Blinkit. This role involves managing storage, packing, inventory, and distributi...

Posted 13h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Warehouse / Logistics 15000.00 ₹

order pack karke delivery boy ko denahai • It is a Full Time Warehouse / Logistics job for candidates with 6 months - 1 years of experience....

Posted 13h ago View Details
Event Logistics Assistant lalit2 Verified
Red Deer, Alberta Warehouse / Logistics

Join the Silver Cove Team! Silver Cove is looking for an organized, detail-oriented Event Logistics Assistant to support the planning and co...

Posted 1d ago View Details
Shipper / Receiver lalit2 Verified
Jasper, Alberta Warehouse / Logistics

Shipper / Receiver Reports To F&B Supervisor, F&B Manager, Chef Position Overview The successful individual will assist in the organ...

Posted 1d ago View Details