Sponsored
Verified Job Delivery

Urgent Requirement For Delivery Boy

Jodhpur, Rajasthan
views
Delivery
#325355
Remote / WFH

Job Description

Need Grocery Delivery Executive Earn Per Day 800 To 1000 & Per Day Riders Can Earn 17K And Attractive Incentives. Attractive , And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Performance Rewards. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs, Benefits. License Should Have : Bike

More info about this Urgent Requirement For Delivery Boy... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A Grub Services Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Address..

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Urgent Jobs in Jodhpur →
Sponsored

Similar Openings in Delivery

More jobs you might like

FIELD BOY krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Delivery

WE are looking for a responsible and hardworking Office Assistant / Field Executive for our accounting and insurance office. The candidate w...

Posted 6h ago View Details
Delivery Boy krishna2 Verified
Jaipur, Rajasthan Delivery

Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 70000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 6h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Delivery 59000.00 ₹

Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 59000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 6h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Delivery

Qualifications: - Minimum of 5 years of experience as a Delivery Manager, Program Manager, or Project Manager, with a focus on AI, GenAI, an...

Posted 7h ago View Details