Sponsored
Verified Job Marketing

Telemarketing

Nagpur, Maharashtra
views
Marketing
#315166
Remote / WFH

Job Description

Contacting Potential Customers And Informing About The Product/ Service, Answer Queries, Influence Customers To Purchase. 1 - 2 Years Experience Compulsory. Marketing Languages : Hindi, Marathi

More info about this Telemarketing Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KRISHHNA ENGINEERING will provide a salary in the range of 4000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KRISHHNA ENGINEERING expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KRISHHNA ENGINEERING expects the candidate to have the following skills: Hindi, Marathi Marketing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. KRISHHNA ENGINEERING expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Telephone marketing..

8. What are the timings of this job?
Ans. KRISHHNA ENGINEERING expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Telemarketing Jobs in Nagpur →
Sponsored

Similar Openings in Marketing

More jobs you might like

Head of Brand & Growth (D2C) krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Marketing

Einstein was 42kg and arthritic. Two years of rebuilding his food brought him to 33kg, and TailBlaze came out of that. We are building India...

Posted 1h ago View Details
Delhi, Delhi Marketing

Job Title: Social Media Executive (UGC & Performance Marketing) Location: Saket, New Delhi – 110030 Experience: - 6 Months to 1 year Emp...

Posted 12h ago View Details
Gurgaon, Haryana Marketing

Company Description Wizikey is a global AI-powered media intelligence platform built for modern communications teams. Founded by Aakriti Bha...

Posted 12h ago View Details
Marketing Executive jiya Verified
Hyderabad, Telangana Marketing

Job Title Marketing & Admissions Executive Location Gajularamaram / Hyderabad, Telangana, India About The School Urban International Sch...

Posted 12h ago View Details