Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Real Estate | Type : Sales | Languages : English
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fair Deal Properties will provide a salary in the range of 15000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fair Deal Properties expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fair Deal Properties expects the candidate to have the following skills: English, Real estate, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Fair Deal Properties expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Commerce centre building, Tardeo, Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Fair Deal Properties expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more