Required Female Candidates With Good Communication Skill. Type : Domestic | Languages : Kannada
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sn Info Systems will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sn Info Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sn Info Systems expects the candidate to have the following skills: Domestic, Kannada.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HENNUR CROSS/ YELANKA /BASAVANAGUDI.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sn Info Systems expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more