Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries.
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pure Ro solution ! Home Ro repair in kanpur! Commercial Ro dealer in up! Ro repair! DM plant! Softe will provide a salary in the range of 5000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pure Ro solution ! Home Ro repair in kanpur! Commercial Ro dealer in up! Ro repair! DM plant! Softe expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pure Ro solution ! Home Ro repair in kanpur! Commercial Ro dealer in up! Ro repair! DM plant! Softe does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H.no 323 E, near state bank of india, Shyam Nagar, Kanpur, Uttar Pradesh 208025.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pure Ro solution ! Home Ro repair in kanpur! Commercial Ro dealer in up! Ro repair! DM plant! Softe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more