Salary Range :
Rs. 35000 - Rs. 45000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Wagholi
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier.We Are Hiring Swiggy Food Delivery Boys In Your City, Work Food Pickup And Drop, For More Info Call Us. Should Have : Bike
More info about Swiggy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Talent Scope will provide a salary in the range of 35000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Talent Scope expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Talent Scope expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-2,3rd Floor, Lotus Tower, Khutehi, University road, near by Vishnu villas hotel, khutehi, Rewa.
8. What are the timings of this job?
Ans. Talent Scope expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Read more