Sponsored
Verified Job Delivery

Swiggy Delivery Boy

Kolkata, West Bengal
views
Delivery
#370300
Remote / WFH

Job Description

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy Delivery Boy will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy Delivery Boy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy Delivery Boy expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: p-83 metropolitan society housing.

8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy Delivery Boy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Swiggy Jobs in Kolkata →
Sponsored

Similar Openings in Delivery

More jobs you might like

FIELD BOY krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Delivery

WE are looking for a responsible and hardworking Office Assistant / Field Executive for our accounting and insurance office. The candidate w...

Posted 3h ago View Details
Delivery Boy krishna2 Verified
Jaipur, Rajasthan Delivery

Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 70000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 3h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Delivery 59000.00 ₹

Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 59000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 4h ago View Details
Jaipur, Rajasthan Delivery

Qualifications: - Minimum of 5 years of experience as a Delivery Manager, Program Manager, or Project Manager, with a focus on AI, GenAI, an...

Posted 4h ago View Details